Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Már burkolják a medencét

Huszár Hajnal | 2024.03.21.

Alig több mint egy hónappal ezelőtt kezdődött meg a Várkertfürdő egyik strandmedencéjének a teljes felújítása, s a kivitelezők már a burkolásnál tartanak. A meleg vizes ülőmedence teljes megújuláson megy át, a beruházás keretében gépészeti korszerűsítést végeznek a szakemberek, ezen túl pedig új vízszigetelést és új burkolatot kap a medence.


A hideg és nedvesség elleni védekezés miatt teljes ponyvafedést készítettek a munkaterület fölé, ez alatt zajlik az építkezés. Ez az óvintézkedés nagyon jól jött az elmúlt napok fagyos éjszakáin, hiszen a fedés miatt nem csökkent le a hőmérséklet a medencében, így a szakemberek folyamatosan tudnak dolgozni.


Nagy Zsolt vezérigazgatótól megtudtuk, a teljes felületen elkészült már a vízszigetelési munka, a kivitelezők jelenleg a medence aljának burkolatát építik. Ehhez a 120 négyzetméteres felületen 25 x 50 centiméteres, világos és sötétkék színű, csúszásmentes lapokat használnak, a medence alja rombuszmintás díszítést kap, a lépcsőkre pedig azonos színű, bordázott járólapokat raknak le. Az oldalfalak szintén a kék szín több árnyalatában pompáznak majd, a több mint 200 négyzetméternyi felületet üvegmozaik lapokkal burkolják be.

A 30 millió forint értékű medencefelújításnak április végére kell elkészülnie, hogy a nyári szezon kezdetére minden készen álljon a strand megnyitására és a megújult medence használatba vételére.

 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: