Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Már látszik a vége

Huszár Hajnal | 2024.03.20.

Az utolsó métereken rakják le a burkolóköveket a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. munkatársai a borsosgyőri Nyárfa utcában. A tervek szerint a héten végeznek a 400 méter hosszú utca páros oldali járdájának felújításával. 


Ezen a szakaszon nemcsak a meglévő járófelület újjáépítése a feladata az építőipari csoportnak, hanem a járda kiszélesítése is, hiszen eddig csak két lapnyi, azaz 80 centiméter szélességű felület állt a gyalogosok rendelkezésére, mostantól pedig szabványos méretű gyalogút áll majd a közlekedők rendelkezésére.

A felújítás során új ágyazatot is készítenek a 40 x 40-es betonlapoknak, ezzel biztosítva az egyenletes, sík, stabil felületet. A kivitelezők feladata a beavatkozási terület határán a zöldfelület helyreállítása is, hogy rendezett környezetet hagyjanak maguk után.

A borsosgyőri járdafelújítás február elején kezdődött meg a Kökény, majd a Nyárfa utcában, de már ismert a soron következő utca is: a VFT építőipari csoportja a Laki utca páratlan oldali járófelületét építi újjá a következő hónapokban.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: