Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

Már megint magyarázkodnia kellett Taylor Swiftnek!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.11.06.

Taylor Swift újfent cáfolta, hogy biszexuális. A hírességről évek óta terjedt a pletyka, hogy romantikus viszonyba bonyolódott néhány kolléganőjével, most azonban egy kiszivárgott írásban elmagyarázta, miért gondolhatták ezt róla tévesen az emberek. 

Az újra kiadott 1989 című albumának prológjában elárulta, akkoriban azért kezdett el sűrűbben mutatkozni lányokkal, mert rájött, hogy nem randizhat vagy akár beszélgethet csak úgy egy férfival anélkül, hogy azt gondolnák róla, együtt is alszik az illetővel. 

Tehát letettem arról, hogy együtt lógjak srácokkal. Letettem róla, hogy randizzak, flörtöljek velük, vagy bármi olyat tegyek, amelyet fegyverként fordíthat ellenem az a kultúra, amely azt vallotta, hogy hisz a nők felszabadításában, ugyanakkor olyan morális értékeket erőltetett rám, mintha a viktoriánus korban lettem volna. – írta.

Swift elmondása szerint optimistán próbálta kezelni a helyzetet, és azt gondolta, ha változtat a viselkedésén, akkor a vele kapcsolatos narratíva is változni fog, de ez sajnos visszaütött. 

Letettem a randizásról és saját magamra, a zenémre, a fejlődésemre, és a női barátságaimra koncentráltam. Ha csak a lány barátaimmal vagyok együtt, akkor azt nem tudják szexualizálni az emberek, igaz? Később megtanultam, hogy az emberek megtehetik ezt, és meg is teszik. – tette hozzá. 

Taylor 2019-ben egy Vogue-interjúban már érintette a témát: akkor arra reagált, hogy sokan úgy gondolták, "Me!" című számával arra akart utalni, hogy biszexuális. Mint mondta, a dal hátterében nem ez állt, szimplán csak ki akart állni az LMBTQ közösség mellett. 

Nemrég jöttem rá, hogy akkor is kiállhatok egy közösségért, ha nem vagyok a tagja. – mondta. 

Az énekesnő egyébként jelenleg nagyon boldog bárkapcsolatban élt Travis Kelce-vel, sőt: a szülei úgy sejtik, végre megtalálta az igazit a sportoló személyében. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: