Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Maratoni táncfesztivál

Haraszti Gábor | 2023.02.20.

A Zsoodance hetedik alkalommal rendezte meg a Városi Sportcsarnokban a Zsoodance Fest-et. A nap folyamán 18 egyesület 700 táncosa járult a szakavatott zsűri elé.

Manó, gyermek, junior és felnőtt korcsoportokban, egyéni, duó, csoportos és formáció kategóriákban rendezték a versenyt, melyen 230 produkcióról döntött a Rostás Csilla, Dukai Anett, Toronya Alexandra, Fekete Miklós alkotta zsűri. Ebben az évben is minősítő versenyt rendeztek, azaz a szakemberek arany-, ezüst- és bronzminősítést osztottak ki.

– Úgy gondolom, az idei rendezvényen volt az eddigi legjobb hangulat, reggel 8-kor kezdtünk és az utolsó eredményhirdetést 23 óra környékén tartottuk, elfáradtunk, de megérte – mesélte Cserkuti Zsófi, főszervező, az egyesület vezetője. – Két kategóriát hirdettünk annak érdekében, hogy az amatőröket és a versenyzőket külön értékeljék. 18 egyesület 700 táncosa 230 produkcióban mutathatta meg magát, voltak ukrán indulók is, emellett emlékezetes volt a nagykanizsai csapat produkciója, melyen egyszerre 57-en voltak a színpadon.

Az egyesület vezetőjének tanítványai 10 műsorszámban léptek közönség elé, minden produkciójuk arany vagy ezüstminősítést szerzett. A folytatásban néhány verseny szerepel az egyesület naptárában, majd júniusban egy gálát szeretnének rendezni.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: