Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

Marcelito Pomoy, a hang

dbgroup | 2024.05.13.

A mai cikk szereplője is különleges képességekkel rendelkezik, hisz nem mindennap hallani olyan előadóról, aki két különböző hangszínen is tud énekelni.

A filippínó énekes, Marcelito Pomoy (1984) egyedi tehetségét a Philipinas, majd az America's Got Talentnek köszönhetően ismerte meg a világ (az előbbit megnyerte, míg az utóbbiban a negyedik helyen végzett). Az énekes egyedisége abban rejlik, hogy kivételes módon képes váltani a férfi bariton, illetve a női mezzoszoprán hangok között. Marcelito több műfajban is otthonosan mozog, de rendkívüli képességét, megdöbbentő éneklési technikáját leginkább a pop, valamint a klasszikus zene területén csillogtatja meg. Olyan ikonikus dalok feldolgozását hallhattuk tőle, mint a The Prayer, a The Power of Love, a Beauty and the Beast, a Time To Say Goodbye vagy a My Heart Will Go On.

A magyar rajongók személyesen is részesei lehetnek ennek a páratlan élménynek, hisz május 24-én a fővárosi Tüskecsarnokban a The Ultimate Show keretein belül Pomoy olyan nevek mellett lép majd színpadra, mint Petar Markoski (hegedűművész), Elina Nechayeva (operaénekesnő) és nem utolsó sorban a hazai Urban Verbunk (néptáncegyüttes) – tudhatjuk meg a Magyar Nemzetből.

Ha valaki, akkor a férfi pontosan tudja, milyen mélyszegénységben élni, így a jótékonykodás, adománygyűjtés sem áll távol tőle.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: