Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Még kedvezményes áron válthatók a bérletek

Horváth Andrea | 2023.05.17.

Elkészült a 2023-24-es színházi évad programja a Jókai Mór Művelődési Központban. A pápaiak ismét két bérlet közül választhatnak, a Latabár bérletben az idősebb korosztály találhat kedvére való előadásokat, a Voyta bérlet pedig főként vígjátékokat kínál, a humor köntösébe bújtatva beszél a napi problémákról, tájékoztatta a Médiacentrumot Cseh-Müller Orsolya közművelődési szakember.

A két bérletben nyolc különböző előadást kínálnak a színházlátogatóknak. A Latabár bérletben hármat, ezek az előadások 15 órakor kezdődnek majd. A nyitódarab Molnár Piroska és Jordán Tamás nevével fémjelzett Kései találkozás lesz, ezt követi Miss Daisy sofőrje a Veres1 Színház művészeinek előadásában. A feleség negyvennél kezdődik zárja majd a sort, a Fórum Színház romantikus vígjátékában színpadra lép többek között Pikali Gerda, Gregor Bernadett, Németh Kristóf is.

A Voyta bérletben öt előadást láthat a közönség, minden esetben 19 órai kezdettel. A Rózsavölgyi Szalon Szívhang című komédiája az első, többek között Szulák Andrea és Epres Attila is színpadra lép ebben. A Kartonpapa a Vörösmarty Színház nagy sikerű előadása, a Klamazoo pedig Hernádi Judit és Kern András közös jutalomjátéka. A Tanulmány a nőkről című előadás lesz az egyetlen zenés darab, az évadot pedig a Még egy kört mindenkinek című tragikomédia zárja Epres Attila, Thuróczy Szabolcs és Debreczeny Csaba játékával.

A bérletmegújításra és új bérlet vásárlására most még tavalyi áron van lehetőség. A Latabár bérlet esetében május 31-ig, a Voyta bérletnél június 30-ig él ez a kedvezmény. A bérletek megvásárolhatók a JMK-ban, az Esterházy-kastélyban és a Kékfestő Múzeumban.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: