Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Még lehet jelentkezni

Horváth Andrea | 2024.02.12.

A Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület idén is megrendezi a Wass Albert felolvasóestet Pápán. A program az Edvy malom fogadóban lesz, február 23-án, pénteken 18 órától. A szervezők ezzel a rendezvénnyel csatlakoznak a 20 éve Debrecenben indult Wass Albert felolvasómaraton programjához, aminek köszönhetően szerte a Kárpát-medencében és a tengeren túl egyszerre hangzanak fel Wass Albert szavai. Pápán immár a tizenharmadik alkalommal emlékeznek az irodalombarátok ily módon Wass Albertre.

A rendezvényt több civil szervezet is támogatja közreműködésével. A felolvasások mellett a Pápai Vadvirág Művészeti Egyesület, a Munkácsy Mihály NNNY Általános Iskola tanulói és az Allegro AMI népzenekara is színesíti a programot.

Aki felolvasást vállal, február 19-ig jelentkezhet a 06-70-2444-734-es telefonszámon vagy az info@7csillag.hu e-mail címen. A regisztrációnál a név és az elérhetőségek mellett fel kell tüntetni az előadni kívánt mű címét is. 

A program előreláthatólag kettő 50 perces blokkból áll majd, egy 15 perces szünetel. A rendezvény mindenki számára ingyenesen látogatható.
 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: