Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Megérkeztek a tankönyvek

Horváth Andrea | 2023.08.02.

Megkezdődött a tankönyvek kiszállítása az iskolákba a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. raktáraiból kedden. Pápán a Petőfi Sándor Gimnáziumban már át is vették a megrendelt mennyiséget.  Koller László, a rendelésért felelős pedagógus elmondta, hogy minden tankönyv megérkezett.

Közel 2500 tankönyvet pakoltak le a teherautóról a petőfis diákok, melyeket aztán átszámoltak és rendszereztek. Most már osztályok és tantárgyak szerint csoportosítva sorakoznak, kiosztásra várva. A Pápai Petőfi Sándor Gimnázium tanulói az első tanítási napon vehetik át tankönyveiket. A 2023-24-es tanévben öt évfolyam kilenc osztályában 265 diák kezdi meg a tanévet, mondta el Bognár Anita intézményvezető.

A tankönyvek idén is ingyenesek. A Petőfiben is az a gyakorlat, hogy a nyelvkönyvek és a munkafüzetek kivételével az év során használt könyveket júniusban leadják a diákok, az új tanévre pedig a leadott állományból kapják meg a szükséges tankönyveket. Természetesen a változásokat is követi a rendszer, hisz az idei rendeléshez az Oktatási Hivatal 130 tankönyvet újított meg, elsősorban a negyedik, a nyolcadik és a tizenkettedik évfolyamon. 


 


 • Friss hírünk
  Videó
  PÁPA - KÖZÉLET

  Átvilágítják a Városfejlesztő Társaságot

  Második alkalommal sem választott új ügyvezetőt a...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: