Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Megindult a bérletvásárlási dömping

Huszár Hajnal | 2023.09.01.

Szeptember elején járnak le azok az éves parkolóbérletek, melyeket az új parkolási rendszer életbe lépésekor, tavaly szeptember elején váltottak az ügyfelek. 2022 szeptemberének első napjaiban több mint 250 bérletet értékesített a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft., akik szeretnék a most lejáró bérleteiket megújítani, ezekben a napokban keresik fel az Árok utcai ügyfélszolgálati irodát.


Bakos Lászlótól, a VFT. közlekedési forgalomtechnikai szervezőjétől megtudtuk, a napokban már egyre többen érkeznek az ügyfélszolgálati irodába új parkolóbérletért, erre számítottak is, így a jövő héten (szeptember 4. és 8. között) kibővített nyitvatartással működik az iroda.
-Kedden 8-12 óra között, szerdán szintén 8-12 óra között, csütörtökön pedig 13 és 18 óra között fogadjuk az ügyfeleket – ismertette.


Parkolóbérletet azonban nemcsak személyesen, hanem online módon is lehet váltani, ez a lehetőség március óta él. Ehhez a papaivft.hu weboldalon a parkolás menüpont alatt az online bérletvásárlás címszóra kell kattintani. A tapasztalatok szerint a napokban itt is sokan kezdeményezték már bérletük megújítását, hiszen ez a legkényelmesebb lehetőség. Az online felületen azonban csak rendszámra szóló bérleteket lehet vásárolni.


A bérletvásárlási dömping tehát megkezdődött.
-Itt az ügyfélszolgálaton a tavaly szeptemberben megváltott bérletekből már több mint 70-et megújítottak és sokan az online felületen vásároltak újabb bérletet. Ez azt jelenti, hogy a 2022 szeptemberében megvásárolt éves parkolóbérleteknek már közel felét megújították – tájékoztatott Bakos László. Hozzátette, akik gyakran parkolnak a tágabban vett belvárosban járművükkel, azoknak érdemes parkolóbérletet váltaniuk, hiszen ezzel sok pénzt és időt takaríthatnak meg.


Bakos László arról is szólt, egy évvel ezelőtt közel 20-an kizárólagos parkolóhelyet váltottak, ezek bérlete is most jár le, ezért a VFT. telefonon vagy e-mailben felkeresi az ügyfeleket a parkolóhely meghosszabbítása ügyében. Aki nem kívánja meghosszabbítani a bérletet, annak 15 napon belül felszámolják a kizárólagos parkolóhelyét.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: