Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Megjelent az évkönyv

Horváth Andrea | 2023.09.23.

Megjelent a pápai református gimnázium évkönyve. Három év történéseit idézi fel a kiadvány, a 2021 és 2023 közötti események, versenyek beszámolói, iskolai élet bemutatása, diákok írásai olvashatók a 300 oldalas kötetben. Az évkönyvet Mayerné Pátkai Tünde szerkesztette.

Az igazgatóhelyettes elmondta, ezúttal két év történéseit foglalja össze az évkönyv, mivel vezetőváltás is volt most az iskola élén, úgy gondolták, illő módon zárják le az elmúlt időszakot. Az évkönyv hagyománya régi időkre nyúlik vissza a kollégiumban, korábban az Értesítő, az újraindulás óta pedig a Kollégiumi Füzetek sorozata az, ami őrzi a refis történéseket.

Az évkönyvben ezúttal is olvashatók a munkaközösségek vezetőinek beszámolója, nosztalgiázhatunk az egyes rendezvényekhez kapcsolódó visszaemlékezéseket lapozgatva, fotókat nézegetve. Az évkönyv nagyon hasznos, mondta Mayerné Pátkai Tünde, hisz annyi minden történik, hogy el is feledkeznek diákok, tanárok is azokról az élményekről, eseményekről, amiknek otthont ad az iskola.

Az évkönyvet ezúttal is sokan írták, tanárok, diákok, akik segítenek abban, hogy a 21. századi református gimnázium eseményeiről is olvashasson az utókor.


 • Friss hírünk
  ZENE

  Jade Thirlwall és álmai angyala

  Két évvel ezelőtt jelentett szünetet a Little Mix. Azt követően az...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: