Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Megkezdődött a Fáy Óvoda belső tereinek festése

Babos Petra | 2023.07.12.

A nyár folyamán a Pápai Városi Óvodák három tagóvodájában terveznek felújítási munkálatokat, megközelítőleg 34 millió Ft értékben. Két óvodában teljes körű belső festés, egy intézményben pedig a tetőszerkezet kisebb javítása valósul meg. 
Horváthné Végh Judit, a Pápai Városi Óvodák intézményvezetője elmondta, a kisebb vagy halaszthatatlan javításokat év közben folyamatosan elvégzik, de vannak olyan munkafolyamatok, amelyeket a gyermekek jelenléte mellett már nem tudnak kivitelezni. 


-Ezeket természetesen igyekszünk a takarítási szünetek idejére tervezni, hogy a felújítás a lehető legkisebb mértékben zavarja a gyermekek mindennapjait. Az Erzsébetvárosi Óvoda közel három hónapig tartó felújítása a múlt héten befejeződött, egy gyönyörűen megszépült óvoda várja már az oda járó kicsiket -emelte ki az intézmény vezetője. 


A hét elején a Fáy Tagóvodánkban kezdődött el a nyári leállási időszak és elkezdődött az épület teljes festése, megközelítőleg 11 millió Ft értékben. 
-4 csoportszoba, a hozzájuk tartozó gyermeköltözők, gyermekmosdók, folyosók, konyha és egyéb kiszolgáló helyiségek tisztsági festése fog megtörténni. Fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek által használt helyiségek világosak, letisztultak legyenek, így valamennyi helyiséget fehérre festetünk, hogy tágasnak tűnő tereket kapjunk. A leállási időszakban az elkövetkező 3 hétben (július 10-től július 28-ig) a gyermekek a Huszár Óvodába járnak, ahol egészen más környezet, óvodaudvar, játékok és persze számtalan új élmény várja majd őket. A munkálatok várhatóan július végére befejeződnek, ezután a gyermekek egy megszépült, felfrissült környezetben élvezhetik az óvodai mindennapokat – tudtuk meg Horváthné Végh Judittól. 


Augusztusban a Huszár Óvodát érinti egy felújítás, a tetőszerkezet kisebb javítása történik majd meg, azonban ezen munkálatok az óvoda működése mellett megvalósíthatóak. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: