Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Megkezdődött a dugulás elhárítása a Kossuth utcán

Huszár Hajnal | 2023.05.02.

Eldugult a szennyvízcsatorna a Kossuth utca 12-es számú épületnél, a Pápai Vízmű Zrt. munkatársai többször is megpróbálták feltárni és kijavítani a hibát, ám a mosató-autós beavatkozás és a kamerás vizsgálat nem vezetett eredményre, így most a térburkolat felszedésével és a cső kibontásával hárítják el a hibát.


A szakemberek reggel vonultak fel a helyszínre, a néhány négyzetméteres beavatkozási területet lekerítették és megkezdték a burkolókövek bontását. Ezt követően kiszedik az alépítményt, feltárják a szennyvízcsövet és a hiba jellegétől függően kicserélik, vagy kijavítják a hibás csőszakaszt. A bontási munka csak kézi erővel történhet, hiszen a föld alatt rengeteg közmű fut, így a gépi földmunka lehetetlen ezen a szakaszon – magyarázta Vörös Dániel, a Pápai Vízmű Zrt. vezérigazgatója. A hibaelhárítás után teljes helyreállítás következik, ez várhatóan három napot vesz igénybe.


A beavatkozás költségét most a vízmű viseli, ám ha kiderül a hiba oka és okozója, a cég átháríthatja a javítási és helyreállítási díjat.
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: