Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Megkezdődött a városi kvíz második fordulója

Pintér-Papp Eszter | 2024.04.24.

A Pápai Médiacentrum Ki tud többet Pápáról? címmel online kvízjátékot hirdetett általános iskola felső tagozatos és középiskolás diákok számára. A játékra 3 fős csapatok jelentkezését vártuk.

A játék első fordulója április 8-ától 14-éig tartott, április 22-e, hétfő óta pedig már a második forduló feladatlapja is elérhető a csapatok számára.

Kvízünk első fordulójában számos érdekes feladattal találkozhattak a diákok. Voltak kérdések Rab Zsuzsával, a helyi értékekkel és egy Pápához kapcsolódó rekorddal kapcsolatban is, de néhány régi fotónak és idézetnek is nagy szerepe volt a feladványok közt.

Az első forduló feladatlapját a nevezett 28 csapatból 27-en töltötték ki. Voltak maximális pontszámot elért csapatok és olyanok is, akiknek akadt néhány hibájuk.

A második forduló feladatlapját április 28-áig lehet kitölteni, a harmadik forduló május 6-án indul.

A játék végén a mindhárom forduló kérdéseit kitöltő csapatok közül az első három, legtöbb pontot szerzett csoportot díjazzuk. Pontegyenlőség esetén sorsolás dönt a nyertes csapatról.

Nyeremények: 1. koncertbelépő 6 fő részére. 2. Kirándulás 6 fő részére. (Felajánló: N-Tours Utazási Iroda) 3. Vacsora 6 fő részére. (Felajánló: Gólyafészek Vendéglő)

Eredményhirdetés: Május 17.

Illusztráció: Simon képe a Pixabay -en.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: