Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Megkezdődött az útjavítás az Ady sétányon

Huszár Hajnal | 2023.07.11.

Kijavítják az Ady sétány úthibáit. A Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. munkatársai ma délelőtt vonultak fel a munkaterületre a sétány Böröczky domb felőli végére, ahol a nagy járműterheléstől kimozdultak a térburkoló kövek

 A munkák során körülbelül 10 folyóméter hosszúságban, 35 négyzetméteres felületet bontanak fel és építenek újjá egy új technológia alkalmazásával. A sérült, törött köveket épre cserélik, az ép, kimozdult térburkolókat pedig visszaépítik az útpályába.

Az útfelújítás miatt mától a Tókert utcáról nem lehet befordulni az Ady sétány piac felé vezető szakaszára, a piac irányából pedig zsákutcává vált a sétány. A járművel közlekedők a Spar parkoló irányából közelíthetik meg az Ady sétányt, onnan piacnapokon a Csáky utcán, a több napon pedig a piac területén keresztül tudják elhagyni a belváros ezen részét. A munkálatok idején a gyalogosközlekedés biztosított a sétányon. A tervek szerint az útjavítás egy hetet vesz igénybe. A kivitelezők a balesetek megelőzése és az építők testi épségének biztonsága érdekében a forgalomkorlátozás betartását kérik minden közlekedőtől.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: