Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Megkoronázták a bulldogot!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.05.04.
Patch, az angol bulldog egy farmerdzsekiben vonult végig a kifutón, majd a Drake Egyetem eseményén a bulldog-szépségverseny győztesévé koronázták.

Megmosolyogtató eseményt tartottak az iowai Drake Egyetemen, melynek zárásaként a kifutón végigvonuló, farmerdzsekit viselő Patchet koronázták meg az egyetem bulldog-szépségversenyének győzteseként:

 

A 2 éves angol bulldog hat állam 28 másik versenyzőjét győzte le, s elnyerte a fődíjat. A bulldog a Drake kabalája, és a verseny a Drake Relays atlétikai verseny nyitánya, mely ezen a hétvégén kerül megrendezésre.

Patch szinte azonnal belopta magát a közönség szívébe, amikor bevonult a kifutón, a nézők tömege pedig éljenzésben tört ki: gazdái, Jennifer Hinton és Joel Kornder megosztották, hónapokig készültek az eseményre.

Miután Patchet győztesnek hirdették ki, farmerkabátját szaténköpenyre és koronára cserélte, mely a Drake Relays kabalájaként és az egyetem buldog képviselőjeként a következő évben is megállja a helyét. Fontos apróság, hogy Patch egy mentett kutyus, s vele együtt kilenc másik mentett négylábú szállt versenybe a koronáért.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: