Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Megóvják az utak állagát

Huszár Hajnal | 2023.10.18.

Karbantartási, állagmegóvási munkákat végez a kivitelező a Jókai utcán. Jellemzően az aknafedeleknél és a burkolatzárásoknál keletkezett, dilatációs hajszálrepedéseket tüntetik el a szakemberek. A bitumenes hézagkiöntéssel megakadályozzák, hogy a beépített különböző anyagok találkozásánál megjelent hajszálrepedésekbe befolyjon a víz és károkat okozzon a burkolatban. Hasonló munkák a Gróf úton is lesznek.


Mint megtudtuk, a bitumenes hézagkiöntéses állagmegóvást gyakran végeznek az útépítők, hiszen a különböző anyagok, különböző módon reagálnak a terhelésre és a hőmérsékletváltozásra, ezzel a módszerrel azonban gyorsan, hatékonyan elejét lehet venni a későbbi nagyobb repedések kialakulásának.

A garanciális átvizsgálás után megkezdett munkák keretében más beavatkozásokat is elvégeznek a napokban az építők: egy kis járdaszakaszt igazítanak ki a Jókai utcán, a Szabó Dezső utcán pedig árokprofilozási és csőáteresz meghosszabbítási munkájuk lesz. Ez utóbbi az érintett az ingatlantulajdonosok biztonságosabb közlekedése érdekében zajlik. 


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2023.11.30.

  Események ezen a napon a következő évekből: 2000, 2004, 2010, 2011

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: