Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Megújulnak a rossz állapotú járdák Borsosgyőrön

Huszár Hajnal | 2024.02.06.

Megkezdte a járdák javítását Borsosgyőrön a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft. építőipari csoportja. Elsőként a Kökény utcában dolgoztak a szakemberek. A megsérült, törött járdalapokat kicserélték, a kimozdult, balesetveszélyt okozó betonlapokat helyreigazították. A munkálatok során a járda egy-egy szakaszát teljesen felbontották, új, murva ágyazatot készítettek, ebbe rakták vissza a burkolókat. Az egyenletessé váló járófelületet végül behomokolták.

A Kökény utcában mostanra befejeződtek a munkálatok, az utolsó szakasz behomokolását kell még elvégezniük a szakembereknek. A járdafelújítás folytatódik Borsosgyőrön, a VFT most a Nyárfa utcában dolgozik. Itt nagyobb szakaszokon kell felbontani és újra lerakni a járdalapokat és olyan kisebb szakaszok is vannak, ahol teljesen hiányzik a járófelület, így ezeket is pótolják a következő hetekben.

A közelmúlttól kezdődően több kisebb beavatkozást is elvégzett már a VFT a településrészen, vízelvezetőt tisztítottak ki, padkát építettek és megkezdték egy parkoló kialakítását is. 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: