Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Meleg étel 200 ember asztalára

Pintér Ádám | 2024.04.20.

Bizonyára sokan hallottak már Pődör Lászlóról, Jukyról és angyalairól. A lelkes kis csapat évről évre számtalan jótékonysági rendezvényen ragad fakanalat, ezzel támogatva több nemes ügyet is.

Nem volt ez másképp ma sem, Pődör László és segítői már reggel óta serénykedtek, hogy kora délutánra elkészüljön 200 adag babgulyás. Juky és angyalai idei első jótékonysági akciójukkal a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot támogatták.

Pintér-Papp Eszter, a karitatív szervezet pápai csoport- és intézményvezetője a Médiacentrumnak elmondta, személyes jó kapcsolat fűzi Pődör Lászlóhoz és segítőihez, akik ennek köszönhetően már nem első alkalommal támogatják főzéssel a szeretetszolgálat pápai tevékenységét. A csoportvezető úgy fogalmazott, örömmel fogadták a felajánlást, melynek köszönhetően a mai napon közel 200 pápai és környékbeli ember asztalára tudtak egy-egy adag meleg ételt juttatni. A családok kiválasztásában a karitatív szervezet partnerei is a segítségükre voltak, köztük a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye Család- és Gyermekjóléti Szolgálata is.

Juky, az angyalok és a máltai önkéntesek kedvét még a szeszélyes áprilisi időjárás sem szeghette, volt, hogy szakadó esőben, hatalmas szélben, majd verőfényes napsütésben osztották az ételt, amit nagy örömmel vettek át a családok.

         

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: