Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Mentő vitte el a Perutz játékosát

Haraszti Gábor | 2023.10.01.

A vármegyei labdarúgó-bajnokság 8. játéknapján a forduló előtt 100 százalékos Balatonfűzfő otthonában 0-0-s döntetlent ért el a Perutz FC. A pápaiak egy hét leforgása alatt már harmadik tétmeccsüket játszották, az idegenbeli összecsapáson Cseke Patrikot mentő szállította kórházba.

A Csetény kiütése és a Balatonfüred elleni döntetlen után a hat forduló után 100 százalékos Fűzfői AK otthonában vizitáltak Kun-Szabó Attila tanítványai. Sem az első, sem a második félidőben nem született gól, ami azt jelenti, hogy tovább tart a pápaiak veretlensége. A mérkőzés 12. percében azonban a sárga-kékek játékosa, Cseke Patrik térdsérülést szenvedett, mentő vitte a veszprémi kórházba. A vizsgálatok szerencsére szalagsérülést nem mutattak ki, ám a fiatal labdarúgóra így is hosszabb kihagyás várhat. A Perutz a szombati játéknapot követően a hatodik helyen áll a rangsorban. Horváth Tamásék október 7-én 15 órai kezdéssel a Várpalotát látják vendégül.

Fűzfői AK – Perutz FC 0-0

Perutz FC: Présing – Nagy B., Kun-Szabó, Nagy K., Szalai Cs., Rozman, Cseke (Varga B. 15.), Nagy D., Cser (Hauser 67.), Erdősi, Horváth.


 • Friss hírünk
  Videó
  PÁPA - KÖZÉLET

  Élő közvetítés

  Élő közvetítés Pápa Város...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: