Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Mindennapi kenyerünk

Horváth Andrea | 2025.04.04.

A JMK Kertbarát Népfőiskola legutóbbi összejövetelén a Huszár Közösségi Házban a mindennapi kenyér volt a téma. A meghívott előadó Timáné Nagy Zita volt, akinek pékműhelyében  élesztő nélküli  vadkovászos kenyerek és egyéb finomságok készülnek, amiket az előadás közben a nagylétszámú hallgatóság meg is kóstolhatott. Timáné Nagy Zita az előadás során néhány műhelytitkot is megosztott hallgatóságával, Szó esett arról is, hogy a hosszú érlelési idő miatt a kovászos kenyerek elkészítése 1,5 – 2 napot vesz igénybe, s hogy ez idő alatt, a kenyérben végbemenő érési folyamatok jótékony hatásának köszönhető, hogy a kovászos kenyér könnyebben emészthető, egészségesebb.

Forrás: Tomena György


  • Friss hírünk
    Videó
    Múltidéző

    Múltidéző 2025.04.09.

    Események ezen a napon a következő évekből: 2001, 2002

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben:

0FPS