Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Mire lesz képes a Perutz Balatonalmádiban?

Haraszti Gábor | 2023.02.17.

Elhalasztott mérkőzés pótlásával idegenben folytatja a Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságot a Perutz FC. A második helyezett pápaiak a negyedik helyen álló Balatonalmádi vendégei lesznek.

Hét edzőmérkőzés, négy győzelem, három vereség, két távozó és ugyanennyi igazolt játékos – röviden így lehetne összefoglalni a Perutz FC téli felkészülési időszakát. Kun-Szabó Attila csapata a Répcelakot 3-1-re, a Sárvárt 4-3-ra, a Mezőörsöt 9-0-ra, a Rábaszentandrást 4-0-ra győzte le, a Haladás VSE-Zanati SE-től 3-1-es, a Koroncótól 1-0-ás, a Kapuvártól 3-2-es vereséget szenvedett. A pápai csapat edzője elégedett volt a télen elvégzett munkával és a tesztmeccseken látott játék is elnyerte a tetszését, így optimistán várja a Balatonalmádi elleni 90 percet, melyet nyugodtan nevezhetünk rangadónak, tekintettel arra, hogy az almádiak ugyan két pozícióval hátrébb állnak, ám a felek között mindössze két pont a különbség.

– Bízom benne, hogy a sérültek vissza tudnak térni és teljes lesz a keret – mondta Kun-Szabó Attila. – A felkészülés jól sikerült, mindent, amit elterveztünk, el tudtuk végezni, rólunk köztudott, hogy nagyon fiatal a csapatunk, de az edzőmeccseken tovább fiatalítottunk, 14 éves játékos is pályára lépett, a keret nagy részét 17-18 éves labdarúgók alkotják. Nem számítok könnyű tavaszra, de az a célunk, hogy odaérjünk az osztályozó helyek egyikére. Ehhez Balatonalmádiban tehetjük meg az első lépést, ahova három pontért utazunk.

A bajnoki a Balatonalmádi Sportközpontban február 19-én 13 órakor kezdődik.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: