Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PR cikk

Mit érdemes tudni az árufeltöltő munkáról?

Varga András | 2024.07.08.

Az árufeltöltői munka igencsak gyakori szerepkör Magyarországon. Ez nem véletlen, hiszen rengeteg az áruház és kereskedelmi áruház, bolt, ahol óriási szükség van erre a munkára. A diákoktól kezdve a főállású dolgozókig sokan robotolnak végig 8-10-12 órákat nap mint nap azért, hogy nekünk vásárlóként csak le kelljen kapni a polcról az adott terméket.

Milyen munkalehetőségek adódnak árufeltöltőként?

Árufeltöltőként több lehetőségünk is adódik elhelyezkedni a nagyobb áruházláncoknál, hipermarketekben és diszkontáruházakban egyaránt. Az álláslehetőségek között szerepelhet állandó vagy részmunkaidős pozíció, valamint gyakoriak a diákmunka lehetőségek is. Az árufeltöltői munka ideális lehet kezdőként vagy akár tapasztalat nélküli álláskeresőknek is, akik szeretnének gyorsan munkába állni.

Az olyan vidéki városokban, mint amilyen Eger is, számos kisebb és nagyobb kereskedelmi egység várja folyamatosan a munkaerőt. Eladó, árufeltöltő állás Egerben a Pipa Trafik Bt.-nél és egyéb áruházláncoknál, boltoknál is található. Az aktuális munkalehetőségekre az egerallas.hu oldalán is egyszerűen jelentkezhetünk.

Mivel telik az árufeltöltő egy napja?

Az árufeltöltő a raktári pakolástól kezdve a termékek kipakolásáig, rendszerezéséig (optikolás) számos feladatért felelős. Lényegében sosincs megállás, hiszen mindig van valami munka. Legyen az a szárazáru vagy a non-food osztály részlege. Azt se felejtsük el, hogy a mai kereskedelmi egységeknél már gyakran nem csupán árufeltöltőként kell dolgozni, hanem inkább egyfajta “mindenes” pozíciók vannak, hiszen a pénztárban és egyéb helyeken is helyt kell állni, ahol igazából épp szükség van a plusz munkaerőre. Egyfajta Just in Time felfogásnak is nevezhetjük ezt – a Toyota után szabadon.

Mennyit lehet keresni és milyen előrelépési lehetőségek adódnak?

Mint említettük, azzal együtt egy ilyen komplexebb munkakörben még magasabb bérezésre lehet számítani, különösen például nyugatiasabb multiknál és vállalatoknál, ahol ráadásul még jár a műszakpótlék és egyéb bónuszok is a túlórákért, esti munkavégzésért és így tovább. Több esetben láthatunk hirdetéseket bruttó 400-500 forint körüli kezdőfizetésekkel, amelyek rövid idő alatt még tovább emelkedhetnek.

 

Releváns végzettséggel, szakmai tapasztalattal és munkabírással az sem elképzelhetetlen, hogy valaki hosszú távon boltvezetővé, üzletkötővé váljon vagy hasonló pozícióba kerüljön. Innen pedig már jöhet minden, mi szem-szájnak ingere: céges autó, saját bolt és egyéb jól csengő dolgok.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: