Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Motoros Mikulások – Segítsünk mosolyt csalni sok kisgyermek arcára!

Pintér-Papp Eszter | 2023.11.16.

Fedur Roland és motoros barátai négy évvel ezelőtt Mikulás környékén úgy határoztak, Mikulás ruhát öltenek, felpattannak motorjaikra és egy-két Pápa környéki településen kiosztanak néhány édességekkel teli Mikulás csomagot. Az ötletből mára hagyomány lett, a Motoros Mikulások csapata egyre népesebbé vált és az útvonaluk a város jelentős részére és több környező településre is elért. Az elmúlt évben az általuk kiosztott csomagok száma meghaladta a négyszázat.

Rolandék az idei évben is meghirdették az akciót, a házuk néhány hete újra a Mikulás titkos kunyhójává vált, ahol időt és erőt nem kímélve gyűjtik a felajánlott édességeket és készítik a gazdagon megtömött csomagokat.

A Motoros Mikulások évről évre önzetlenül, saját szabadidejüket feláldozva szerveznek, csomagolnak és osztanak, így csalnak mosolyt száz meg száz kisgyermek arcára. Munkájuk azonban csak akkor lehet eredményes, ha a kezdeményezéshez nagylelkű adományozók is csatlakoznak. Ezért azt kérik, aki teheti, édesség felajánlásával segítse ezt az önkéntes kezdeményezést. A felajánlott ajándékokat a Gombkötő utcában a Gladius Autósiskolában várják, de átadhatják a Motoros Mikulások bármelyik tagjának is.

        


 • Friss hírünk
  Videó
  Múltidéző

  Múltidéző 2023.12.10.

  Események ezen a napon a következő évekből: 1999, 2002, 2004, 2018

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: