Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Moziztak a nyugdíjasok

Babos Petra | 2024.05.06.

A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesületének tagjai tavaly határozták el, hogy közösen eljárnak moziba. Baán Éva, az egyesület elnöke elmondta, a vezetőség mindig igyekszik új ötletekkel megszólítani az időseket, így jött a mozizás gondolata. Felvették a kapcsolatot Micsik Zoltánnal, a filmszínház vezetőjével, aki partner volt a kezdeményezésben, s lehetőséget biztosított a kora délutáni filmnézésre.  
-Februárban néztük meg a nagysikerű Semmelweis filmet. Megtöltöttük a mozitermet, hiszen nagyon sokan tekintettük meg a filmet, ami mindannyiunknak tetszett. Ma a Most vagy soha című új magyar történelmi kalandfilmet néztük meg, kíváncsiak voltunk rá. Nagyon tetszett a film, teljesen le vagyok nyűgözve. A 48-49-es szabadságharcot minden évben ünnepeljük, sok olvastunk, tanultunk róla, amit a filmben láttunk, nagyon meghatott érzelmileg, s szinte magával ragadott – mondta Baán Éva.  
Ma délutánra több mint 150 szépkorú gyűlt össze a moziban, hogy együtt megtekintsék a filmet, amely hatalmas sikert aratott a jelenlevők körében. 
Az egyesület soron következő programja május végén, a nyugdíjas majális lesz. 
 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: