Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Mumusát fogadja a Perutz

Haraszti Gábor | 2023.10.14.

Október 14-én szombaton 15 órai kezdéssel a Tihany ellen folytatja a vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságot a Perutz FC. A pápaiak hét veretlen bajnoki után nyolcadik sikerükre készülnek.

Legutóbbi három mérkőzésén hét pont, 19 lőtt és három kapott gól a sárga-kékek mérlege, akik szombaton a jó erőkből álló Tihanyt fogadják. A Perutz az előző kiírásban oda-vissza kikapott a Balaton-partiaktól, emiatt a házigazdák revansot szeretnének venni.

– Szerdán az U19 győztes bajnoki rangadót játszott Tatabányán, pénteken pedig a Magyar Kupában kellett pályára lépniük, kíváncsi leszek, mennyire lesznek fáradtak a srácok – mondta Kun-Szabó Attila. – Újabb rangadó vár ránk, a Tihany az előző szezonban a harmadik helyen végzett, ősszel és tavasszal is kikaptunk tőlük, így van törlesztenivalónk. Reméljük, hogy mindenki friss lesz és újabb három ponttal fogunk gazdagodni. Várjuk a szurkolókat is a pálya mellé, ideális futballidő lesz, aki teheti, kérem jöjjön ki a stadionba és buzdítsa a játékosokat.

A bajnoki 15 órakor kezdődik, a belépés ingyenes.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: