Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Műszaki átadás-átvétel a Kossuth utcán

Huszár Hajnal | 2024.05.27.

Megkezdte a levonulást a munkaterületről a kivitelező a Kossuth utcán. Ma már az utolsó simításokat végezték a területen. Ez még néhány napig eltart, de a műszaki átadás-átvételi eljárás megindulhatott. Rádi Róbert városfejlesztési osztályvezető arról tájékoztatott, a Kossuth utca rekonstrukcióval érintett területe használhatóvá vált, a így a beruházás lezárását jelentő eljárás megkezdhető. A műszaki átadás-átvétel során a műszaki ellenőr és a közműszolgáltatók ellenőrzik az elvégzett munkát, szükség esetén előírják a még elvégzendő feladatokat és ezek befejezése után egy újabb időpontban zárják majd a műszaki átadás-átvételt.


Az elmúlt hetekben a Kossuth utca teljesen megújult az Eötvös és Rákóczi utca közötti szakaszon. Az útburkolatot teljes egészében újjáépítették és a már kész szakaszokkal azonos, őszi lomb színvilágú tardosi mészkőkockákkal rakták le, új közvilágítást építettek ki, utcabútorokat telepítettek és három növényszigetet alakítottak ki, de ezen túl is lesznek fák a területen.

A kivitelezés zavartalanul zajlott és bár sok zajjal és porral járt, a közlekedés és az üzletek megközelíthetősége mindvégig biztosított volt – emlékeztetett dr. Áldozó Tamás polgármester.
-Köszönetet mondok mindenkinek, aki türelemmel fordult a beruházás felé és külön is köszönetet mondok az itt működő üzletek tulajdonosainak, bérlőinek, az ott dolgozóknak, hiszen nekik egész más körülmények között kellett helytállniuk, mint megszokták, viszont az eredmény őket is kárpótolja.

A városvezető kiemelte, a korábbi állapotokkal szinte összehasonlíthatatlan a mostani. A tervezéskor nagy hangsúlyt fektettek az sétálóutca növényesítésére és ahol a rendelkezésre álló terület szélessége lehetővé tette, növényekkel díszítették.  


 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: