Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Mutasd a kezed, megmondom ki vagy!

Szél Móni | 2023.09.01.

Öt típust különítenek el. Mindegyikhez a jellemzői alapján tartozik egyfajta jövő, amiben vagy hiszel vagy nem. De adj neki esélyt. Hátha!

Van a fém kéz

Jellemzői: négyszögletes tenyér, ujjak és körmök; fehér, nyirkos, húsos, ruganyos tenyér.

Gyakorlatias, a hiúság nem befolyásolja, erős akaratú, törvénytisztelő. Vezetői képességekkel rendelkezik, védelmező típus.  A szerelemben nem romantikus, de kitartó. Többre tartja a tetteket és a gesztusokat.

Esetleg fa kéz?

Jellemzői: hosszúkás, téglalap alakú kézfej, hosszú ujjak, kifejezett ujj ízületek, a hüvelykujj nehezen hajlik be.

Makacs, független, nem hagyja, hogy elnyomják. Nem kedveli a klikkesedést. A berögzült dolgokhoz ragaszkodik. Szívesen gondját viseli a gyengébbeknek és vállal felelősséget több mindenért. Az ilyen típusú ember könnyen meghatódik. Tehetsége van a filozófia, a művészetek és pszichológia területén. Hajlamos plátói szerelembe esni. Magas elvárásai vannak, és addig nem adja meg magát, amíg meg nem találja a kívül-belül tökéletes társat.

A víz kezűek

Jellemzői: széles, gömbölyded, sima tenyér, zömök ujjak, kerek ujjbegyek, hosszú körmök

Okos, tehetséges, gyorsan tanul, mindent fel akar fedezni, meg akarja ismerni az igazságot mindennel kapcsolatban. Elvész a beszédben. A víz kezű eltérő háttérrel rendelkező személyekkel esik szerelembe és vonzza az újdonság ereje. Hajlamos olyanokkal kapcsolatba lépni, akikkel kevés a közös pontja.

Tűz kéz is létezik

Jellemzői: hosszú kézfej, hosszú ujjak, alig kivehető ujj ízületek, pirosas, hegyes körmök.

Szenvedélyes, gyors gondolkodású. Őszintén elmondja mit szeret, és mit utál. Éppen ezért nem okoz meglepetést. Képes feláldozni magát azért, akit szeret. A kitartása nem példaértékű. Gyakran esik szerelembe első látásra, habár az ilyen kapcsolat nem tart sokáig és hamar fel is adja, mivel nem tudja megélni a kezdeti szenvedélyt túl hosszan.

Föld kezű emberek

Jellemzői: Vastag kézfej és ujjak, széles csukló, érdes tenyér, vaskos hüvelykujj alap.

Képes feláldozni magát azért, hogy másokat megvédjen. Képes beletörődni egy helyzetbe és másokat elfogadni. Környezete néha unalmasnak tartja. Csak későn jönnek rá az emberek, hogy milyen fontos szerepet töltött be, észrevétlenül. Könnyen megkedvel másokat, de sok a futó kalandja, mivel nehezen talál rá az igazira. Belső szépségét csak egy hosszú kapcsolatban tudja felfedni, kibontakoztatni.

Mutasd a kezed!

(fotó: illusztráció, pixabay)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: