Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

NB III-as ellenfelet fogad a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2023.08.25.

Az előttünk álló hétvégén a MOL Magyar Kupa országos főtáblájának második fordulóját rendezik. A vármegyei bajnokságban szereplő Perutz FC az NB III-as pontvadászat 6. helyén álló Bicskét látja vendégül.

Nem sok ideje maradt búslakodni a hosszabbításban elszenvedett balatonalmádi vereségen a pápai csapatnak, hiszen egy újabb nehéz feladat vár a pápai legényekre, nevezetesen a Bicske elleni összecsapás, melynek nem a házigazdák az esélyesei. Ettől függetlenül a pápaiak nem feltartott kézzel lépnek pályára, szeretnének meglepetést okozni.

– Igyekeztünk felkészülni az ellenfélből, próbálunk jó eredményt elérni, ehhez viszont az is kell, hogy hátul ne kövessünk el olyan buta hibákat, mint a Balatonalmádi ellen – nyilatkozta a sárga-kékek vezetőedzője, Kun-Szabó Attila. – A héten nagyon kemény edzések voltak, csapatként nem lehet felkészülni ezekre az egyéni hibákra, az első perctől az utolsóig koncentrálni kell és nemcsak támadásban, de védekezésben is javulnunk kell. Az adott mérkőzésre készülve minden héten legyakorlunk mindent, hogy kinek hova kell mozogni, mikor, hol kell felvenni a labdát, hova kell érkezni, aztán mégis csúsznak be hibák, amik főként a fiatalság számlájára írhatóak. Reménykedem, hogy hétvégén lesz esélyünk kivívni a továbbjutást. 

A kupameccset szombaton 16:30-as kezdéssel rendezik a Perutz stadionban, a belépés díjtalan.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: