Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Nagymamák és unokák

Horváth Andrea | 2023.10.20.

Hagyomány teremtődött az Erzsébetvárosi Óvodában. A Pápai Városi Óvodák tagintézményében első alkalommal szerveztek Nagyi Napot, de hatalmas siker volt. A nagymamák és unokák együtt játszottak, kézműveskedtek, mesét hallgattak, sőt közösen készítettek kókuszgolyókat.

Lukács-Palkovics Dóra tagintézmény-igazgató elmondta, hogy Kőszeginé Győrffy Eszter volt az ötletgazda, s mindenki örömmel fogadta a kezdeményezést. Ez volt az első ilyen program, amit  lelkesen vártak a nagyik, az óvónők pedig sokat készültek a délutánra.

 

A csoportszobákban változatos programok fogadták a vendégeket, volt kirakó, de az ovisok közösen készíthettek színes tésztanyakláncot a nagyinak, a mesesarokban Mayer Attiláné mesélt egy morgós,de jószívű medvéről és egy cicáról, s volt nagyi-kvíz is, melyben az unokákhoz kacsolódó kérdésekre kellett válaszolniuk a nagymamáknak.

 

Amikor már minden helyszínen jártak a nagyik és unokák, akkor együtt készítettek kókuszgolyót , majd a program zárásaként az óvónők egy kedves műsorral lepték meg a vendégeket.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: