Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Napközis focitábor

Haraszti Gábor | 2024.07.10.

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club idén nyáron is várta a focizni vágyó gyerekeket focitáborába. Három héten keresztül több mint kétszázan vettek részt a foglalkozásokon és a kísérő programokon.

Több évtizedes hagyomány már az egyesületnél, hogy a szünidőben lehetőséget biztosít a fiatal korosztály számára, hogy aktívan töltsön el egy vagy több hetet a stadionban és a városban. A focitábor nem a kemény felkészítésről és edzésekről szólt, hanem az önfeledt fociról, strandolásról, játékról, fagyizásról, ráadásul közösségépítés szempontjából sem volt utolsó.

– Idén is három turnusba vártuk a 7-13 év közötti korosztályt, nemcsak egyesületi tagokat, hanem bárkit, aki érdeklődik a labdarúgás iránt – mondta el Radó Tamás táborvezető. – Az első héten 65-en, a másodikon 86-an, míg a harmadik, utolsó turnusban 64-en vettek részt, többen is voltak, aki nem egy, hanem kettő, sőt mindhárom táborunkba jelentkeztek. Az egyéni képzések mellett nagy hangsúlyt fektettünk az önfeledt, egymás elleni kötetlen játékra, volt büntetőrúgóverseny, mini bajnokság, homokfoci, csocsó, darts, teqball, kvízvetélkedő, fagyizás és a várkerti játszóteret is előszeretettel látogattuk. Úgy gondolom, az idei táboroztatásunk is jól sikerült, az időjárás kegyes volt hozzánk, a gyerekek jól érezték magukat és mindenki fáradtan, de sok élménnyel tért haza.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: