Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
HAZÁNK - KÖZÉLET

Ne feledd, holnap munkaszüneti menetrend lesz

Szél Móni | 2023.10.22.

Az ünnep miatt változott a vonatok és a Volánbusz járatainak közlekedési rendje. Ma az ünnepnapi, 23-án a vasárnapi, 24-én már a munkanapi menetrend szerint közlekednek.

A Volánbusz járatai 22-én munkaszüneti napon, 23-án a hét első tanítási és munkanapját megelőző munkaszüneti napon, 24-én a hét első tanítási és munkanapján érvényes menetrend szerint járnak. 

Valamennyi HÉV-vonalon 23-án a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok. 

A nagyobb forgalom miatt jobban teszed, ha előre megváltod a jegyed.

Az Elvira menetrendi keresőben nyomon követhető egy vonat ülőhely-foglaltsága a helyjegy-eladások alapján, így kiválaszthatod a számodra megfelelő, még szabad ülőhellyel rendelkező helyjegyes vonatokat.

Az eddigi tapasztalatok alapján a Budapest–Debrecen–Nyíregyháza viszonylatú Nyírség, a Budapest–Miskolc–Nyíregyháza–Debrecen–Szolnok–Budapest viszonylatú Tokaj, a Budapest–Nagykanizsa viszonylatú Tópart, a Budapest–Keszthely viszonylatú Balaton, a Budapest-Békéscsaba viszonylatú Békés InterCity-k 1-2 többletkocsival közlekednek.

A Budapest–Cegléd–Szeged viszonylatú Napfény, a Budapest-Veszprém-Szombathely, illetve Zalaegerszeg viszonylatú Bakony és Göcsej, illetve a Budapest-Pécs viszonylatú Mecsek InterCity vonatokhoz 2-3 kocsival többet kapcsolnak.

A szegedi vonalon zajló pályakarbantartás miatt a hosszúhétvégén nem lesz forgalomkorlátozás, a Napfény IC-kkel péntektől hétfőig átszállás nélkül lehet utazni Budapest és Szeged között.

(fotó: illusztráció, pexels)

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: