Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Négy gólt lőtt idegenben a Perutz

Haraszti Gábor | 2023.03.26.

Három nyeretlen találkozó és egy egyhetes szünetet követően Gyulafirátóton folytatta a Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságot a Perutz FC. A dobogós pápaiak a tabella 13. helyén álló hazaiakat magabiztosan, két góllal győzték le.

Gyulafirátót – Perutz FC 2-4 (1-3) Gsz.: Balta N., Gulyás ill. Kun-Szabó, Nagy B., Varga B., Benecz

Talán a legjobbkor jött a Tapolca visszalépése miatti hosszabb szünet a pápaiak számára, hiszen két vereség és egy döntetlen után volt idő rendet tenni a fejekben. Ősszel magabiztosan, három góllal győzték le a rátótiakat Horváth Tamásék, akik immár Király Botonddal a padon, a három pont reményében utaztak Gyulafirátótra.

Alaposan bekezdtek a csapatok, hiszen az első tíz percben háromszor rezdült meg a háló. Kun-Szabó Attila fejesével a hatodik percben szerezte meg a Perutz első találatát, három perccel később szabadrúgásból Nagy Bálint duplázta meg az előnyt. Újabb három minutum elteltével szépített a Gyulafirátót, majd az első félidő hajrájában Varga Bence növelte megint kettőre a különbséget. A második játékrész második felében újabb gyors gólváltás következett, a 71.percben Benecz Dániel góljával gyakorlatilag eldőlt a három pont sorsa, a 2-4-es végeredmény a 78. percben alakult ki.

Kun-Szabó Attila: Nagyon rossz minőségű pályán szereztük meg a győzelmet, sok párharc, kemény játék jellemezte a mérkőzést. Nagyon kevés játékos állt rendelkezésemre, hiszen U17-es meccs is volt. Örülök a győzelemnek, le a kalappal a srácok előtt.

Gyulafirátót: Szabó – Balta N. (Magyar 75.), Solymosi, Vörös, Vaczola A., Vaczola M., Balta G., Benedek (Gulyás 60.), Tímár, Veszprémi (Varga D. 86.), Bekker (Kovács P. 65.).

Perutz FC: Varga P. – Erdősi, Cser (Nagy L. 88.), Horváth T., Varga B., Kun-Szabó, Nagy B., Pető, Hauser B., Bognár, Benecz (Karácsony 79.).

A Perutz április 2-án 16:30-as kezdéssel a Fűzfői AK-t látja vendégül.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: