Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Nem sikerült a bravúr

Haraszti Gábor | 2023.02.26.

Kétgólos vereséget szenvedett a Veszprém vármegyei labdarúgó-bajnokság rangadóján a Perutz FC. A pápaiak egészen a 73.percig 0-0-s döntetlenre álltak az Úrkút otthonában, az utolsó negyed órában azonban a hazaiak a maguk javára fordították a találkozót.

Két, egykori NB I-es játékossal, Kovács Gergővel és Kovács Gáborral a soraiban a házigazdák az első, a vendégek a második helyről várták a kezdő sípszót. A pápaiak kezdtek jobban, több veszélyes támadást is vezettek, de a védelem jól tette a dolgát. A folytatásban Szedlacsek révén a hazaiak két alkalommal is helyzetbe kerültek, de Varga kapus a helyén volt. 0-0-s első félidőt követően sokáig úgy tűnt, megosztoznak a pontokon a csapatok, ám a 73.percben egy beadás után Kovács előzte meg védőjét és megszerezte a vezetést. A 2-0-s végeredményt a 90. percben Horváth állította be, aki két cselt követően az üres kapuba gurított.

Kun-Szabó Attila: Az ellenfél jól kamatoztatta rutinját és fizikai fölényét. Ennek ellenére kiegyenlített volt az első félidő, szünet után a hazaiak kisebb fölénybe kerültek, a hajrához közeledve fizikai fölényük még jobban kidomborodott és két egyéni hibából elkerülhető gólokat kaptunk. Sajnos egy szűk, rossz talajú pályán a gyorsaságbeli fölényünket nem tudtunk érvényre juttatni, de megyünk tovább, továbbra is ott vagyunk a második helyen, a következő fordulóban szeretnénk javítani.

Úrkút – Perutz FC 2-0 (0-0) Gsz.: Kovács, Horváth

Perutz FC: Varga – Gajdosi (Karácsony 56.), Cser (Erdősi 66.), Horváth, Varga B. (Hauser B. 63), Nagy K., Nagy B., Rozman, Nagy D., Pető, Benecz

A pápaiak március 5-én vasárnap 15 órai kezdéssel az Ajka Kristályt fogadják.

(Fotó: Úrkút SK)
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: