Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Nem sokon múlt a világbajnoki döntő

Haraszti Gábor | 2023.12.15.

Ikonikus helyszínen, a Lakeside Country Clubban rendezték az idei WDF (World Darts Federation) darts-világbajnokságot. A versenyen a Holdkő DC játékosa, Borbély András az ifjúságiak között harmadik helyezést ért el.

András egy ír versenyzővel, Adam Dee-vel találkozott a döntőbe kerülésért, az egyik fél két szettgyőzelméig tartó vetélkedésben a pápai dartsos jól kezdett, hozta is az első játékot, ám ezt a teljesítményt nem tudta folytatni.

– Sajnos 2-1-es vereséget szenvedtem az elődöntőben, nagyon sajnálom, hogy így alakult, őszintén szólva nem igazán tudom, min csúszott el ez az egész. Az első szettben jól jöttek a duplák, egy 118-as kiszállóval hoztam az első pontot. A folytatásban a tömeggel nem volt gond, a kiszállózással viszont igen. Ettől függetlenül nem búsulok, hiszen sok tapasztalatot szereztem, ekkora közönség előtt talán még nem is játszottam. Keményen fogok dolgozni azon, hogy a jelenlegi hibáimat kijavítsam és jövőre sokkal erősebben térjek majd vissza a táblához – mondta a fiatal tehetség. 

 


 • Friss hírünk
  ZENE

  Jade Thirlwall és álmai angyala

  Két évvel ezelőtt jelentett szünetet a Little Mix. Azt követően az...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: