Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Népszerű a pápai strand a kánikulában

Huszár Hajnal | 2023.07.18.

A nyár legkedveltebb elfoglaltságai közé tartozik a strandolás, az elmúlt hetek forróságában pedig különösen sokan kereték fel a fürdőket, természetes vizeket. A Pápai Várkertfürdő vendéglétszámán is látszik ez, júliusban már két napon is meghaladta a látogatószám a bűvös határt.


-Nálunk kivételes napoknak számítanak azok, melyeken 3000-nél több vendégünk van. Egy-egy nyári szezonban általában 4-5 ilyen szokott lenni – közölte Nagy Zsolt, a Pápai Termálvízhasznosító Zrt. vezérigazgatója. A jó időben hétköznapokon általában 700-1300 vendéget fogadnak, szombatonként 2500 körüli fürdőző keresi fel a létesítményt és jellemzően vasárnap vannak a legtöbben.
-A június hónap nagy csalódást okozott, mondhatjuk, hogy az időjárást tekintve idén júniusban volt tavasz, de a júliusi kánikula már most szép eredményekkel kecsegtet – tájékoztatott a vezérigazgató, hozzátéve, július 9-én 3300 látogatója volt a Várkertfürdőnek, július 16-án pedig még ennél is többen választották a létesítményt, közel 3500 vendég váltott jegyet.

Jó eredményeket hoz a saját üzemeltetésbe visszavett étterem, egyre népszerűbb a tengerparti hangulatú plázs, a Minihotel pedig szinte folyamatosan teltházzal működik – tette hozzá Nagy Zsolt.


A tapasztalatok szerint a pápai strandot a kisgyermekes családok, baráti társaságok, fiatalok és szépkorúak egyaránt kedvelik, hiszen minden korosztály talál itt kedvére való elfoglaltságot.
A Várkertfürdő számára egy jó nyári szezon 100 ezer vendéget jelent, ezt tavaly nem tudta teljesíteni a létestmény, idén azonban nagy reményeket fűz a cégvezetés a legmelegebb évszakhoz.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: