Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Nézd, milyen cuki a japán szarvas-vonat!

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.08.23.
Tudjuk, hogy Japánban a legextrémebb ötletek is megvalósulhatnak, egyszerűen imádják a rendhagyó dolgokat, legyen szó kivételes technológiákról, az átlagostól bőven eltérő ételekről vagy éppen közlekedési bravúrokról. A közelmúltban egy hosszabb lélegzetvételű cikket is készítettünk például a Sinkanszenről, ami egy rajongásig imádott intézmény, a nagysebességű Tokió-Oszaka útvonalon közlekedő vonat.

A „szarvas-vonat” ezzel szemben nem gyorsul csúcssebességre, cserébe úgy szállítja a szarvas és őzmegfigyelő nemzeti parkba az utasait, hogy már eleve a megjelenítés is mindenben ezekre a gyönyörű állatokra reagál. A japán Nara ugyanis arról híres, hogy parkjaiban szabadon grasszálnak a sintó vallás szent állatai. Nem félnek, nem ijedeznek, abszolút elfogadták az emberi jelenlétet is. Sőt, sokak szerint kifejezetten el is szemtelenedtek!

Akik a régióba utaznak, már az utazás során ráhangolódhatnak az őzikés-szarvasos tematikára, ugyanis a Kintetsu Railways által üzemeltetett vasúti kocsik extra dekort kaptak 2022 végén. A kivitelezésben egy japán grafikus segítette őket.

Nara és Sannomiya között jár, 45 perc alatt ér a varázslatos parkokhoz és nemcsak a gyerekek, de a kedvességre fogékony felnőtt utasok is nagyon szeretik.


 • Friss hírünk
  ZENE

  Régi sláger új köntösben

  Ha nyár, akkor a magyar zenészek is új, üde és modern...

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: