Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
ZENE

Nincs bírás Sabrina Carpenterrel!

dbgroup | 2024.06.29.

Sabrina Carpenter (1999) folyamatosan újabb mérföldköveket ér el a karrierjében: az énekesnő és színésznő most először áll a Billboard Hot 100 lista élén a „Please Please Please” című számával. Carpenter a hamarosan megjelenő hatodik stúdióalbumának, a „Short n’ Sweet”-nek az augusztus 23-i kiadása előtt sorra halmozza a sikereket – írja a Variety.

Az előző héten történelmet írt a Hot 100 listán, amikor a „Please Please Please” a második helyen debütált, míg a vírusvideós sikere, az „Espresso” a harmadik helyen állt – így ő lett az első szóló előadó a 66 éves Billboard Hot 100 lista történetében, aki két egyidejű top három slágert tudhat magáénak. Ezen a héten a „Please Please Please” közel 51 millió hivatalos streamet ért el, ami Carpenter karrierjének legjobb streaming eredménye egy kislemezzel. Emellett a rádiós hallgatottsági benyomások 502%-os növekedését is tapasztalta a Luminate szerint. Carpenter az „Espresso” című dalával az Egyesült Államok negyedik legnépszerűbb előadója is.

Ez az elismerés Carpenter kiadójának, az Island Records-nak is szól, amely most először érte el az első helyet a Billboard Hot 100 listán a „Please Please Please” című dallal. A Billboard jelentése szerint a kiadó legutóbb Shawn Mendes és Camila Cabello „Senorita” című számával állt a csúcson 2019 augusztusában.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: