Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KULTÚRA

Nincsen újév fúvósok nélkül

Horváth Andrea | 2024.01.02.

Pápa Város Fúvószenekara immár 19. alkalommal bizonyította, hogy ez a műfaj szakértő kezekben igenis tökéletes egy nagyszabású show létrehozására. A banda minden esztendőben igyekszik újabb és újabb elemekkel, tematikával jelentkezni, de természetesen a tradíciókat tiszteletben tartva.

Az hagyomány, hogy két részből áll a műsor, idén azonban nem volt külön tematika a második részhez, az idei hangversenyen a klasszikusnak számító művek mellett a Jézus Krisztus Szupersztárból, a Nyomorultakból, vagy a Hegedűs a háztetőnből ismert dallamok is felcsendültek.

A show állandó műsorvezetője László Katalin, idén azonban társa is volt ebben: Glassl Dominik, s mindketten megcsillantották színészi tehetségüket, hiszen egy vidám keretjátékban humoros párbeszédek vitték előre a show-t.

 

A fúvószenekar elképzelhetetlen karnagy nélkül, ezúttal ketten is kézbe vették a pálcát, Lődi Bence mellett Mógor Dávid is vezényelte a fúvósokat, hatalmas sikerrel.

Az újévi koncertet hagyományosan a Radetzky induló zárta, s az is a tradíciók közé tartozik, hogy Pápa Város Fúvószenekara január 5-én és 6-án is megismétli a show-t a hatalmas sikerre való tekintettel.

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: