Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
NŐI NAPOZÓ

Nyakláncot zsiráf ürülékből?

Szigeti-Aszódi Szilvia | 2023.10.09.
Az amerikai vám- és határvédelem közlése szerint egy doboznyi zsiráfürüléket foglaltak le a vámosok egy amerikai reptéren, miután egy nő állítása szerint nyakláncot akart magának készíteni belőle.

Az amerikai vám- és határvédelem megosztotta, a nő nem is titkolta, hogy ürüléket szeretne utaztatni, ugyanis amikor szeptember 29-én a minnesotai Minneapolis-Saint Paul repülőtérre érkezésekor kiválasztották, hogy átvizsgálják a holmiját, a nő bejelentette, hogy egy doboznyi zsiráfürülék is van nála.

A tisztviselőkkel azt is megosztotta, hogy az állati székletet egy kenyai utazás során szedte össze, és a poggyászában hozta vissza, hogy nyakláncot készítsen belőle. A tisztviselők meghökkenésére a nő ezen a ponton közölte, hogy korábban már készített nyakláncot jávorszarvasürülékből.

Mivel az amerikai vám- és határvédelem szerint a nő betegséget is kaphatott volna a szokatlan ékszertől, és a zsiráfürülék „súlyos egészségügyi problémákat alakíthatott volna ki”, az ügynökség mezőgazdasági szakemberei megsemmisítették a doboznyi állati székletet.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: