Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Nyílt nap a Közgázban

Babos Petra | 2023.10.18.

A Pápai SZC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium nyílt napot szervezett a nyolcadikosok számára ma délelőtt. A program ezúttal is nagyon sok érdeklődőt vonzott.
Kádi Attiláné Patus Viktória igazgató elmondta, hogy a diákok és szüleik különböző tanórákon vehettek részt, majd egy tájékoztató várta az érdeklődőket, amelyben megismerkedhettek az iskola kínálta lehetőségekkel. 


-Szerettünk volna a nyolcadiksoknak egy bemutató napot szervezni, amelyben a diákoknak lehetőségük nyílik a tanórák és a szünetek hangulatába bepillantani. Emellett a honvéd kadét programról hallhattak tájékoztatást a Veszprém Vármegyei Hadkiegészítő Iroda jóvoltából, valamint közgázos diákok is meséltek iskolai élményeikről, a diákéletről – tudtuk meg Kádi Attiláné Patus Viktóriától. 


-A jövő tanévben négy ágazatban hirdetünk képzést. Az intézményben gazdálkodás és menedzsment ágazaton pénzügyi-számviteli ügyintézőket és vállalkozási-ügyviteli ügyintézőket képzünk. A közlekedés és szállítmányozás ágazaton logisztikai technikusi képesítést szerezhetnek a most jelentkező tanulók. A kereskedő ágazaton pedig kereskedő és webáruházi technikus, oktatás ágazaton oktatási szakasszisztens képzésben részesülhetnek a diákok – tette hozzá az igazgató. 


Breda Máté már hat éve jár a Közgázba. Mint mondta, nagyon szeret ebbe az iskolába tanulni, nem bánta meg, hogy ide jelentkezett, hiszen a Közgáz egy jó suli, bátran ajánlja ezt az intézményt mindenkinek. 
Az iskola soron következő pályaválasztási tájékoztatója november 6-án és november 20-án lesz, nyílt napra november 8-án és november 23-án várják a nyolcadikosokat.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: