Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Nyugdíjas karácsony az Ipartestületnél

Babos Petra | 2023.12.16.

A Pápa és Térsége Ipartestületnél már évek óta nagy hagyománya van annak, hogy advent idején megvendégelik nyugdíjas társaikat, s együtt eltöltenek egy kellemes délelőttöt.
A meghitt programon Ács Pál, a Pápa és Térsége Ipartestület elnöke köszöntötte a megjelenteket. 


– Ez az ünnep, a karácsony, jó alkalom arra, hogy hálát adjunk az egészségünkért, a családért, a barátokért, az együtt töltött időkért, s azért, hogy itt most együtt ünnepelhetjük a jól megérdemelt nyugdíjas éveiket élő tagtársainkat. Nehéz év van mögöttünk, ebben a helyzetben nem könnyű eredményeket felmutatni, de mi minden tőlünk telhetőt igyekeztünk megtenni, hogy talpon maradjunk, sőt gyarapodni is tudjunk. Nagyon fontosnak tartjuk ezt a karácsonyi rendezvényt minden évben megtartani, ezzel is kifejezve köszönetünket, hálánkat, hogy vagytok, hogy hasznos tapasztalataitokkal segítettétek és a mai napig segítitek a fiatalabb nemzedéket. Mi ezzel a kis rendezvénnyel szeretnénk megköszönni, hogy tagságunk sorait gyarapítjátok – emelte ki az elnök. 

A rendezvényen Unger Tamás alpolgármester is köszöntötte a szép számban megjelenteket, majd a szeretet fontosságáról beszélt, kiemelve, hogy az Ipartestület évről évre megszervezi ezt a rendezvényt, s fordul a tagsága felé, ez pedig az alapja mindennek. Végül áldott, békés, boldog karácsonyt kívánt mindenkinek. 
Dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő kiemelte, az ilyen fajta közösségformáló összejövetelek kiváló alkalmat biztosítanak arra, hogy a nyugdíjba vonult iparos társak találkozzanak, beszélgessenek a karácsonyi előtti zsúfolt hétköznapokban. 


A karácsonyi rendezvényen megjelentek ajándékcsomagot is kaptak. 
A rendezvényen az Ipartestület egyik nyugdíjas tagja szavalt, majd a Pápai Musical Stúdió színes műsorát láthatták és hallhatták a megjelentek. A program egy ebéddel, baráti beszélgetéssel zárult. 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: