Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Országos döntőbe jutott a Türr kosárcsapata

Haraszti Gábor | 2024.03.08.

A Városi Sportcsarnokban rendezték meg az V-VI. korcsoportos „B” kategóriás fiú kosárlabda diákolimpia vármegyei döntőjét. A megmérettetésen a Türr István Gimnázium csapata két magabiztos győzelemmel jutott a miskolci országos döntőbe.

A pápaiak előbb az Ajkai Bródy Imre Gimnáziumot, majd a döntőben a Lovassy László Gimnáziumot győzték le magabiztos, ponterős játékkal. Ez a két siker azt jelenti, hogy Németh András tanítványai jogot szereztek az országos döntőn való részvételre.

– Amit kértem a gyerekektől, nagy részében megvalósították, fegyelmezett, fontos pillanatokban kifejezetten szép kosárlabdát játszottak – mondta az eredményhirdetést követően Németh András, az iskola testnevelője. – A kulcs szerintem az volt, hogy a három meghatározó játékos és az őket kiegészítő, más sportágban ügyes sportolók közötti összhangot megtaláljuk, ez sikerült, ennek köszönhető ez a nagyszerű eredmény.

A torna legtöbb pontot szerző játékosa a pápai csapatból Oláh Levente lett. Az országos döntőt április közepén Miskolcon rendezik.

 


 • Friss hírünk
  Videó
  Pápa TV híradó

  Híradó 2024.04.23.

  A legfontosabb hírek a városból.

  Elolvasom »
  Követés:Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: