Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Országos elismerést kapott Orbán Péter

Haraszti Gábor | 2023.02.12.

A Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) 25 éves, értékteremtő munkájáért kitüntetésben részesítette Orbán Pétert, a Pápai Húsos Horgászegyesület elnökét. A díjat Bokor Károly, a szövetség alelnöke adta át.

Orbán Péter 2006 óta tölti be az elnöki tisztséget, az évek során fáradhatatlanul dolgozott az egyesületért, népszerűsítette a sportágat és az ő munkájának is köszönhető, hogy nőtt az egyesület taglétszáma és a tó körüli infrastruktúra rengeteget fejlődött. Orbán Péter egyesületi társai a legnagyobb titokban szervezték meg az átadót, így a díjazott mit sem sejtve kezdte a közgyűlést, melyet a szövetség képviselőjének érkezése szakított meg. A Húsos elnöke Unger Tamás alpolgármester jelenlétében meghatódva vette át a serleget és az emléklapot.

– Nehezen tudok megszólalni, egyáltalán nem számítottam rá – mondta a kitüntetett. – Így visszagondolva volt néhány furcsaság a hét során, amiket nem tudta mire vélni, sok telefonhívást kaptam, a mostani közgyűlésen a szokásosnál nagyobb volt a létszám, megjelentek a Médiacentrum munkatársai is. Külön öröm, hogy a családom és a tagság előtt vehettem át az elismerést, ennél nagyobb örömöt nem is okozhattak volna. Köszönöm mindenkinek, aki megszervezte ezt a délelőttöt és hálás vagyok a MOHOSZ-nak, hogy gondoltak rám.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: