Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Országos sikerek asztaliteniszben

Haraszti Gábor | 2023.02.02.

A tanulásban akadályozott diákoknak a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) Gödöllőn rendezte meg az országos asztalitenisz diákolimpia döntőjét. A kétnapos megmérettetésen a Balla DSE sportolói négy érmet gyűjtöttek.

A FODISZ országos versenyére korcsoportokként és nemekként a megyei selejtezők legjobb első két helyezettjei érkeztek. Városunkat a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI tanulói képviselték, akik nem maradtak adósak a jó eredményekkel, hiszen négy alkalommal is a dobogóra szólították őket.

– Kolompár Kevin első-, Pente Kevin második-, Kolompár Dominik és Csikó Richárd harmadik helyezést ért el – tájékoztatott Szautner Mihály, a Balla DSE elnöke. – Kevin sorozatban immár harmadik éve nyeri el a diákolimpiai bajnoki címet, neki és minden indulónak gratulálok.

Szautner Mihály hozzátette, folytatják a felkészülést, hiszen június 17. és 25. között Berlinben rendezik a Speciális Olimpia Nyári Világjátékokat, két év múlva pedig a Téli Világjátékok következnek, amire ottjárunkkor épp a floorballosok edzettek.

– Jelenleg a floorball válogatóversenyre készülünk, emellett február 21-én Budapesten szintén egyesített tornát rendeznek, ahol hagyományainkhoz híven szeretnénk jól szerepelni. Berlinre márciustól zajlanak a kötelező edzőtáborok, négy sportágban vagyunk érdekeltek, az idei év egyik legnagyobb világeseményén bízom benne, hogy mindenki meg tudja mutatni tudása legjavát. Ezúton is szeretném megköszönni a Pápai Sport Nonprofit Kft. segítségét, akik heti egy alkalommal biztosítják az edzés lehetőségét a Sportcsarnokban.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: