Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Országos úszóbajnokságon remekelt a pápai rendőr

Haraszti Gábor | 2022.11.24.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tizedik alkalommal rendezte meg a Belügyminisztérium Országos Úszóbajnokságát. A kecskeméti viadalon Vörös Gábor rendőr főtörzsőrmester, a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának baleseti helyszínelője két dobogós helyezést szerzett.

A 2022. évi országos versenyt – immár a hagyományoknak megfelelően – a Kecskeméti Fürdőben bonyolította le a megyei rendőr-főkapitányság – számol be a police.hu. A nagy érdeklődésre számot tartó eseményt Menczer Gusztáv, a Belügyminisztérium Személyügyi Helyettes Államtitkárság főtanácsadója nyitotta meg, a versenyzőket pedig a szervező főkapitányság vezetője, Dávid Károly rendőr vezérőrnagy köszöntötte. A bajnokságon a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó 20 szerv összesen 186 versenyzőt indított, akik négy korcsoportban, három úszásnemben, illetve váltóversenyeken mérték össze erejüket.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságot két rendőr képviselte és a megmérettetésen előkelő helyezéseket szereztek. Vörös Gábor rendőr főtörzsőrmester, a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának baleseti helyszínelője a II. korcsoport 50 méteres férfi gyorsúszás kategóriában a második helyet szerezte meg, míg a II. korcsoport férfi hátúszás kategóriában a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: