Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ovisok a suliban

Horváth Andrea | 2024.04.24.

A Weöres Sándor Általános Iskolában hagyomány, hogy tavasszal a két legközelebb levő óvoda – a Szivárvány ovi és az Édenkert Református Óvoda – iskolába készülő nagycsoportosait változatos foglalkozásokra invitálják. Így volt ez idén is, a Föld napja kapcsán valóban sokszínű program várta a leendő elsősöket.

Szabó Katalin, a természettudományos munkaközösség vezetője elmondta, hogy két foglalkozással készültek a kicsiknek. Egyrészt, mivel a Weöres örökös ökoiskola, a hagyományos digitális foglalkozás idén kicsit más lett. Az iskolatejes poharakat összegyűjtik, így ezekbe ültettek az ovisok citromfüvet, salátát vagy oregánót. Ajándékba kaspót is kaptak, melyek szintén a kreatív újrahasznosítás szép példái, hisz konzervdobozokat vontak be papírral.

Ezt követően azért a digitális táblát is kipróbálhatták, tavaszi virágokat kellett felismerni, illetve volt memory is. A másik foglalkozásnak a drámaterem volt a helyszíne, itt a gyerekek szintén a Föld napjához kapcsolódóan játszottak, verset és dalokat tanultak.


 
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: