Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ovisuli a Munkácsyban

Babos Petra | 2024.03.21.

Sok érdeklődő gyűlt össze a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola idei első ovisuli foglalkozására szerda délután. A megjelenteket Ferenczi Kálmán igazgató köszöntötte. A szülőket az iskoláról, a képzésekről és a rendezvényeikről az igazgató és Kovácsné Kertész Hajnalka, valamint Gergelyné Gabnai Anikó igazgatóhelyettesek tájékoztatták, miközben a gyerekek a tanító nénikkel játszottak, kézműveskedhettek és bepillantást nyerhettek a számok világába is. 


Ferenczi Kálmán a Pápai Médiacentrumnak elmondta, nehéz döntés előtt állnak a szülők, ehhez szeretnének segítséget nyújtani a Munkácsy-iskola bemutatásával. 

–Örömmel vártuk a gyerekeket, hogy megmutassuk nekik, mit is kínál a mi iskolánk – tudtuk meg Ferenczi Kálmántól, aki elárulta, a jövő tanévben is három első osztályt szeretnének indítani. 

– A német nemzetiségi osztálynak Németh Miklós lesz a tanítója, az emelt szintű matematika képzésben részesülő angol orientált osztályban Molnárné Gelecsényi Edina várja a diákokat, míg az általános tantervű osztályban Ruzsás Mihály Péterné tanítja a kicsiket – mondta az intézmény vezetője.

A soron következő ovisuli április 10-én, szerdán lesz majd, 16 óra 30 perctől, akkor sportos, mozgásos foglalkozásra invitálják a kicsiket. A szülőknek lehetőségük nyílik a leendő tanítók órainak megtekintésére április 15-én, hétfőn az első két tanítási órában. 

 

 

Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: