Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Ovisulis foglalkozás a Munkácsyban

Babos Petra | 2023.03.30.

Sok érdeklődő gyűlt össze a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola második ovisuli foglalkozására szerda délután. A megjelenteket Ferenczi Kálmán intézményvezető köszöntötte. A szülőket az iskoláról, a képzésekről és a rendezvényeikről az intézményvezető és Kovácsné Kertész Hajnalka, valamint Gergelyné Gabnai Anikó intézményvezető-helyettesek tájékoztatták, miközben a gyerekek a tanító nénikkel játszottak, tornászhattak és bepillantást nyerhettek a számok világába is. 


Ferenczi Kálmán a Pápai Médiacentrumnak elmondta, az iskolakezdés nagy mérföldkő a családok életében. Az intézmény az ovisuli foglakozással szeretne az iskolaválasztásban segíteni a szülőknek.
–Örömmel vártuk a gyerekeket, hogy megmutassuk nekik, mit is kínál a mi iskolánk – tudtuk meg Ferenczi Kálmántól, aki elárulta, a jövő tanévben is három első osztályt szeretnének indítani. 


– A német nemzetiségi osztálynak Szabó Bernadett lesz a tanító nénije, az emelt szintű matematika képzésben részesülő angol orientált osztályban Ferencziné Györgydeák Anna várja a diákokat, míg az általános tantervű osztályban Fusz-Endrész Mariann tanítja a kicsiket – mondta az intézmény vezetője.


A szülőknek lehetőségük nyílik a leendő tanítók órainak megtekintésére, április 17-én az első két tanítási órában. 
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: