Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORT

Pápai dartsos az Év sportolói között

Haraszti Gábor | 2023.02.22.

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) a Hilton Budapest hotelben díjazta a 2022-es esztendő legjobb sportolóit. A gálán Borbély Andrást, a Holdkő DC játékosát is elismerésben részesítették.

A hatvanegy tagszövetség ernyőszervezeteként működő NVESZ a 2022-es világversenyeken eredményes sportolóknak, a Világjátékokon, a világbajnokságokon és Európa-bajnokságokon dobogós helyezetteknek adott át elismeréseket – írja az nvesz.hu. Az "Év Sportolói" díjra az egyes sportszövetségek jelölték ki a legsikeresebb versenyzőket. A Magyar Darts Szövetség Ihász Veronika, Illés István, Miklós József, Nagy Zoltán, Virágos Kis Lajos mellett tavalyi eredményei alapján a pápai tehetséget, Borbély Andrást is felterjesztette a díjra, melyet meg is kapott.

– Nagyon örülök, hogy én lehettem a magyar dartsosok közül az egyike azoknak, akik ezt a díjat átvehették. Kemény munka kellett, hogy eljussak idáig, de hálás vagyok a klubomnak is, hiszen rengeteg segítséget kaptam, elsősorban Pápáról. Szalai Richárd klubelnök volt az, aki megmutatta az alapokat, és azóta is segít mindenben. Meg hát munka, kitartás és szorgalom és sosem szabad feladni és mindent el lehet érni – mondta a pápai klub játékosa.

(Fotó: Magyar Darts Szövetség)
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: