Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - KÖZÉLET

Pápai és ajkai rendőrök közös akciója

Pintér-Papp Eszter | 2023.05.22.

A Pápai és az Ajkai Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt napokban közös ellenőrzést tartottak, melynek célja a közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedésbiztonság javítása volt.

Az akció során a rendőrök összesen 42 személlyel szemben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, tettek feljelentést, illetve alkalmaztak figyelmeztetést.

A két rendőrkapitányság egyenruhásai tizenkilenc, sebességtúllépést elkövető személlyel szemben intézkedtek. További három főt a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt, tíz járművezetőt a „Stop” tábla szabályainak figyelmen kívül hagyása miatt, valamint nyolc személyt irányjelzés elmulasztása miatt vontak felelősségre. Mindezeken túl az ellenőrzés során két sofőrrel szemben egyéb közlekedési szabály megszegése miatt intézkedtek.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy közlekedjenek szabályosan. Gondolják át, mi lehet a szabálytalanság következménye: nemcsak rendőri intézkedés, hanem akár súlyos, vagy végzetes kimenetelű közlekedési baleset, melynek eredményét nem lehet utólag megváltoztatni!

Fotó: Veszprém vármegyei rendőrség (Facebook)
Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: